L’Ajuntament convoca tres plans d’ocupació de dinamització de polítiques de gènere i d’educació

Les sol·licituds es poden presentar fins al 27 de juliol a l’Oficina de Treball de la Generalitat, a Ripollet

La Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació presenta una nova convocatòria de plans d’ocupació, que donarà feina a 41 persones. Les tres primeres places que surten a concurs són una de dinamitzador de polítiques de gènere i dues d’educador social. La incorporació es durà a terme al llarg del mes de setembre i els contractes seran a jornada completa durant un període de 10 mesos.

En el cas del lloc de feina de dinamització de polítiques de gènere, cal disposar del grau de cicle superior i/o diplomatura en l’àmbit de les ciències socials i tenir coneixements de llengua catalana i d’informàtica del programari office. Entre d’altres, els tasques a desenvolupar-hi són l’elaboració de campanyes de sensibilització als centres educatius, elaborar documents de difusió i divulgació i donar suport a la gestió i dinamització de la taula LGTBI.

Respecte les dues places com a educador/a, per optar a aquestes feines cal ser diplomat/da en educació social i/o tècnic/a comunitari i/o integrador/a social (cicle superior) i/o diplomat en ciències socials. S’han de tenir coneixements de llengua catalana i d’informàtica, del programari office. Una de les dues places és per fer tasques de dinamització juvenil en medi obert, amb una jornada de 20 h, de dimarts a dissabte, de 16 a 20 h de dilluns a divendres, i dissabte, matí o tarda, segons les activitats programades. Les funcions seran la detecció de grups de joves als barris i establir-hi canals de contacte directe i facilitar als joves l’accés a les accions de dinamització i polítiques locals de joventut.

L’altra plaça d’educador/a que es convoca per pla d’ocupació és per donar suport al pla educatiu d’entorn, fent-ne difusió, mantenint la xarxa de connexions entre l’administració local, la Generalitat i les entitats i centres educatius del municipi i l’acompanyament de les famílies. La feina es desenvoluparà de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 h i de 16 a 19 h.

Les persones interessades poden formalitzar la sol·licitud a l’Oficina de Treball de la Generalitat, a Ripollet, fins el 27 de juliol. Allà se’ls lliurarà un imprés que després hauran de registrar, amb la documentació requerida, a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de Montcada. Els aspirants a ocupar aquests llocs de feina han d’estar empadronats a Montcada, trobar-se en situació d’atur i en recerca activa de treball, donades d’alta al Servei d’Ocupació de Catalunya i haver estat dos anys sense haver participat en cap altre pla d’ocupació de l’Ajuntament. 'Volem contribuir a rebaixar la taxa d'atur del nostre municipi i, alhora, donar un servei a la ciutadania', ha manifestat la regidora de Promoció Econòmica i Ocupació, Ana Ballesta (Círculo Montcada).

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari