L’ANC prepara la sortida conjunta des de Montcada a l’acte de Barcelona

El tram que correspon als montcadencs està situat al passeig Sant Joan, entre la Diagonal i el Parc de la Ciutadella de Barcelona

L'ANC va organitzar una marxa a peu fins a Barcelona per participar a la mobilització de l'11 de Setembre de 2015
Arxiu/Pilar Abián

L’Assemblea Territorial de l’ANC a Montcada i Reixac ha iniciat els preparatius per implicar el màxim de ciutadans montcadencs en la nova acció per reivindicar la independència que s'organitzarà amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya l'11 de setembre. Enguany l’ANC i Òmnium Cultural aposten per descentralitzar la mobilització i convoquen cinc punts de concentració: Salt, Berga, Tarragona i Barcelona. L’ANC local convoca la població al passeig de Sant Joan, entre la Diagonal i el Parc de la Ciutadella, que és el tram número 38 adjudicat als municipis del Vallès Occidental. Les inscripcions ja es poden fer a través del web www.assemblea.cat. Enguany no s'organitzarà cap marxa a peu fins a Barcelona ja que el recorregut és més llarg que anteriors edicions. L'ANC local convoca la gent a l'estació de Montcada-Manresa a les 15h amb l'objectiu de baixar a l'estació d'Arc de Triomf i des d'allà anar al tram 38, on els voluntaris informaran del que ha de fer cadascú. Representants de l'assemblea territorial vendran el pack reivindicatiu de la Diada a les paradetes que instal·laran aquest divendres a la rambla dels Països Catalans i dissabte, a la plaça Lluís Companys. 

El pack consta d’una samarreta blanca amb el lema de la jornada ‘A punt’, un retolador per personalitzar-la i un punt de cartró que s’haurà d’alçar a les 17.14h. El lot, amb un cost de 15 euros, ja està disponible a la farmàcia Relat (c.Major, 89), la Llibreria Papers de Mas Rampinyo (av. Catalunya, 48) i, a partir de dilluns 5 de setembre, a l’Ateneu Domingo Fins (Colon, 5). 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari