El govern fa pinya després del cessament d’Ana Ballesta i reafirma l’estabilitat del pacte

ICV-EUiA, ERC i Círculo expressen el seu compromís per seguir treballant amb forces renovades en favor dels interessos de la ciutadania

Els grups municipals que formen l’executiu, ICV-EUiA, ERC i Círculo Montcada, han fet un comunicat de premsa en què reafirmen l’estabilitat i la legitimitat del pacte després de quedar-se amb un membre menys, passant de 10 a 9, arran del cessament de la regidora Ana Ballesta. En resposta a les manifestacions de l’edil destituïda, que acusa Círculo i l’alcaldessa d’haver-la expulsat de l’agrupació i del govern sense motiu ni opció a defensar-se, els tres grups argumenten que els pactes polítics se signen entre formacions i no entre persones. Per això justifiquen que l’edil hagi estat cessada un cop ha deixat de formar part de Círculo.

En el mateix escrit, l’executiu expressa el seu compromís per seguir treballant amb forces renovades en favor dels interessos de la ciutadania i convida la resta de forces polítiques amb representació a l’Ajuntament a sumar-se a aquest objectiu, crida que també fa extensiva a les entitats i els veïns en general. "Montcada necessita del compromís de tothom per a continuar avançant", clou el comunicat.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari