La Taula del Soterrament defineix l’agenda del nou curs

Una de les accions serà presentar al Parlament espanyol una nova proposició no de llei consensuada per tots els partits polítics

Primer reunió del nou curs de la Taula del Soterrament
Premsa/Ajuntament

La Taula del Soterrament, formada per l'alcaldessa Laura Campos, els portaveus dels grups municipals, representants de la PTJST i tècnics municipals, ha reprès aquest matí les reunions després del període estiuenc per definir l'agenda de treball del nou curs. La comissió ha acordat tornar a presentar al Congrès dels Diputats una proposició no de llei a favor del soterrament amb l’objectiu que l’aprovin tots els grups, inclós C’s, que es va abstenir en la votació del text, debatut en el si de la Comissió de Foment el passat mes d'abril. L’alcaldessa Laura Campos ha proposat redactar una nova i única proposició consensuada per tots els partits polítics a l’espera que es formi el nou govern a Madrid. “Hem tingut mala sort amb la provisionalitat del govern central, però no llencem la tovallola”, ha afegit l'edil.

Pel que fa a les accions de sensibilització, la PTJST impulsarà amb el suport de l'Ajuntament la segona edició del concurs de dibuix 'Les vies de tren a Montcada' a les escoles de primària i oferirà als instituts una activitat divulgativa que inclourà una exposició itinerant i una xerrada. Cap al mes de novembre es farà una caminada pels punts negres d'Adif al municipi i, de cara al 2017, es tornaran a celebrar les jornades sobre el soterrament –al mes de març–  i l’homenatge a les víctimes del tren –la segona setmana de Quaresma.

 

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari