Obertes les inscripcions a la I Marxa pel Soterrament del 20 de novembre

L’itinerari recorrerà els diferents espais afectats per les obres de l’empresa ferroviària Adif

La manifestació del passat 27 d'abril va ser l'últim acte multitudinari organitzat per l'Ajuntament i la PTJST per reclamar el soterrament
Sílvia Alquézar

Fins al 18 de novembre es poden formalitzar les inscripcions a la I Marxa pel Soterrament que organitzen l'Ajuntament i la Plataforma Tracte Just Soterrament Total (PTJST). La caminada recorrerà els diferents espais afectats per les obres de l'empresa ferroviària Adif com el pàrquing del costat de l'ambulatori, els voltants de la Casa de les Aigües i l'exterior de l'escola Font Freda. El punt de sortida serà el monument a les víctimes, a la cruïlla del Soterrament (9.30h). Durant l'itinerari –de 6 quilòmetres–, els participants gaudiran d'espectacles i activitats reivindicatives relacionades amb el soterrament a càrrec de diferents entitats locals. El preu de la inscripció és de 3 euros i inclou l’avituallament i una samarreta reivindicativa. Les famílies amb nens fins a 8 anys d'edat no han de pagar la inscripció dels fills, però l’han de fer presencialment a les oficines de l’Institut Municipal d’Esports, al Montcada Aqua.

D'altra banda, la PTJST ha promogut una moció al Ple ordinari d'aquest dijous reclamant a Adif l'adequació dels dos passos a nivells de l'R2 al seu pas pel centre de Montcada per considerar que es troben en un estat d'abandonament inacceptable que comporta situacions d'inseguretat per al pas dels vianants.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari