El regidor del grup municipal de CiU Daniel Moly deixa el càrrec

Després de cinc anys com a membre del plenari, l’edil ha decidit renunciar a l’acta per motius professionals

Moly, al centre de la imatge, acompanyat de Daniel Remesar (esquerra) i Joan Carles Paredes
Pilar Abián

Daniel Moly, que en l’anterior mandat va ser regidor de Cultura i Patrimoni i actualment es troba en l’oposició, va anunciar ahir que renuncia a l’acta per motius professionals. L’edil, que és arqueòleg, ha passat a tenir una major responsabilitat laboral fruit de nous projectes que, segons va dir, li resta hores per dedicar-se a la política amb el grau d’implicació que ell voldria. “Marxo per coherència, perquè entenc que ser regidor no només significa assistir al Ple; s’ha de treballar molt i tenir una disponibilitat plena, cosa que en aquests moments no estic en disposició d’oferir perquè la meva feina m’ho impedeix”, va explicar l’edil en roda de premsa. Acompanyat pel president del Partit Demòcrata Europeu Català (PDECat), Daniel Remesar, i pel portaveu de CiU a l’Ajuntament, Joan Carles Paredes, Moly va expressar el seu agraïment al partit per la confiança que ha dipositat en ell durant els últims cinc anys: “Ha estat una gran satisfacció haver treballat pel projecte d’aquest partit i em tindrà al seu costat per ajudar i col·laborar en tot el que sigui possible”, va dir el regidor qui continuarà formant part de l’executiva de PDECat, les noves sigles que ha adoptat l’antiga Convergència.

 

Agraïment del partit

Remesar va expressar la dualitat de sentiments que la marxa de Moly provoca a la formació que presideix. “D’una banda estem tristos, perquè creïem que tant el partit com el poble perd un gran actiu, però, alhora, estem contents que creixi des d’un punt de vista professional”, va dir. Per la seva banda, el seu actual company de grup municipal, va destacar l’elevat grau d’implicació que Moly ha tingut com a regidor i la petjada que ha deixat a l’àmbit cultural local. Gràcies a ell, a dia d’avui Montcada una riquesa cultural molt més gran”, va manifestar Paredes.

La renúncia de Moly com a regidor del grup municipal de CiU es farà efectiva al Ple de demà. De moment, el partit no ha anunciat el nom del seu substitut. Per ordre de llista els primers candidats a fer-ho serien Elisabet González, Pol Morató i Montserrat Sánchez. La incògnita es desvetllarà en les properes setmanes.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari