L’exregidora Amèlia Morral primera presidenta de PDEcat al municipi

La responsable del partit va ser triada ahir en assemblea

Amèlia Morral, al centre de la imatge, amb Colomé i Remesar
PDEcat

Amelia Morral ha estat escollida en assemblea com la primera presidenta del Partit Demòcrata Europeu Català (PDEcat) a Montcada i Reixac. Morral, que va ser regidora de Cultura durant 12 anys –del 1999 al 2011– pren les regnes del nou partit que succeeix l’antiga Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). “Hem creat un nou partit i ara l’hem de fer créixer” ha manifestat la nova presidenta.

L’últim responsable de CDC al municipi, Daniel Remesar, va ser l’encarregat de donar ahir el relleu a Morral tot agraïnt el suport de les persones que han treballat al seu costat: “Hem viscut –va dir– una gran renovació i canvis interns que no han estat fàcils en uns moments en què ser de CDC no estava de moda però, fruit de la bona feina a dia d’avui, tenim dos regidors i un nou partit”.

A l’assemblea també va assistir la presidenta comarcal, Núria Colomé, que va tenir paraules d’agraïment i reconeixement per Remesar i va encoratjar Morral a seguir el camí iniciat fa un any. Per acabar, la responsable de PDEcat al municipi va fixar com a prioritari en el seu full de ruta “fer créixer el nou projecte a Montcada i el partit que lideri el país en el pròxims anys sent lliures i sobirans”.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari