Continua endavant el canvi de PGM a la Muntanyeta de la Font Pudenta

La moció del PP sobre el Bosc d’en Vilaró queda posposada a petició de l’AV de la urbanització que està elaborant un text amb l’objectiu que sigui signat per tots els grups

Un veí del Bosc d'en Vilaró lliura a l'alcaldessa una samarreta reivindicativa
Sara Abadía

Nou mesos després de l'aprovació inicial del canvi de planejament al sector de la Muntanyeta de la Font Pudenta, el Ple de febrer va donar llum verda ahir a l'aprovació provisional del document amb els vots a favor de tots els grups. La modificació del PGM permetrà, entre d'altres actuacions, connectar els carrers Barberà i Medinaceli i projectar en un futur un vial que anirà des del mateix carrer Barberà –passant per sota de la línia de rodalies R4– fins a l’alçada del solar de l’antic restaurant de Manolo Flores. A banda, també es resol la problemàtica de les zones verdes, que queden incloses a parcel·les d’actuació per evitar futures demandes d’expropiacions.

Altres punts

En la sessió plenària de febrer també es va fer l'aprovació definitiva de l'ordenança municipal per a la prevenció i control dels mosquits, especialment del mosquit tigre. D'altra banda, en el torn de precs i preguntes la regidora del PP, Eva García, va aclarir que la moció sobre el Bosc d'en Vilaró presentada pel seu grup i que va ser retirada de l'ordre del dia poc abans de la sessió a petició de l'AV de la urbanització –que està intentant consensuar un text amb tots els grups– queda "posposada". En representació dels veïns afectats que, com ja és habitual fan acte de presència a cada sessió plenària, l'alcaldessa va rebre una samarreta reivindicativa amb el prec que se sumi a la reivindicació per la legalització del Bosc d'en Vilaró.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari