‘Seguirem amatents el compliment dels nous compromisos’

El portaveu de la Plataforma, Antoni Mollet, celebra la notícia però reclama millores de seguretat a les vies i les estacions mentre no es fa efectiu el projecte

Antoni Mollet, portaveu de la Plataforma Tracte Just Soterrament Total (PTJST), ha celebrat la notícia del nou compromís per fer el soterrament de l’R2 però també ha expressat les seves reserves tot recordant que és la segona vegada que el Ministeri i Adif anuncien l’execució del projecte. Tins sentiments contradictoris perquè recordo el que va passar al 2007 i veig que encara queda molt fins al 2020, però crec que ho aconseguirem, ha dit Mollet, qui ha trobat a faltar concreció en les mesures que s’adoptaran mentrestant per evitar que el nombre de víctimes a les vies –169, segons comptabilitza la PTJST des de l’arribada del tren al municipi– continuï augmentant.

Mollet ha afegit que la Plataforma, creada al 2005, seguirà amatent perquè els terminis acordats es duguin a terme. “No podem abaixar la guàrdia; ara més que mai hem de demanar a la ciutadania el seu suport per garantir que el soterrament de l’R2 es faci realitat”, ha dit.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari