Nou atropellament mortal a l’R2, a l’alçada del CAP Les Indianes

Segons fonts de la Policia Local, es tracta d’un noi de 14 anys veí de Montcada

Al voltant de les 19h un adolescent de 14 anys ha estat atropellat a l'R2, a l'alçada del CAP Les Indianes. És la segona persona que mor a les vies aquesta setmana a Montcada i Reixac. La primera va perdre la vida dilluns passat, a l'estació de Can Sant Joan. Els dos tràgics successos s'han produït justament la mateixa setmana en què el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, i el president d'Adif, Juan Bravo, van visitar el municipi per anunciar que l'Estat sufragarà amb 300 milions d'euros el projecte de soterrar l'R2 al seu pas pel nucli urbà i que les obres començaran al 2020.

Arran d'aquest nou atropellament, la Plataforma Tracte Just ha anunciat una concentració en record a la víctima aquest dilluns a les 12h, a la Cruïlla del Soterrament.

Comunicat de Cs

Arran el nou atropellament mortal, Cs –amb tres regidors a l'oposició– ha fet un comunicat expressant el seu condol a la família del jove i instant la ciutadania a participar als actes que la Plataforma convoqui en record seu. Ciutadans torna a fer una crida a la unitat i a vetllar perquè el compromís del Ministeri de soterrar l'R2 es faci realitat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari