Campos: ‘Cal intentar escurçar al màxim els terminis fixats’

L’alcaldessa i el portaveu de la PTJST tornen a reclamar més mesures de seguretat a les vies

Minut de silenci en record al menor atropellat ahir
Laura Grau

La mort d’un adolescent de 14 anys, atropellat diumenge a la tarda pel tren a l’alçada del CAP Les Indianes, ha deixat l’Ajuntament, la Plataforma Tracte Just i els familiars i companys d’institut del menor en estat de xoc. Així ho han expressat l’alcaldessa, Laura Campos (ICV-EUiA), i el portaveu de la PTJST, Antoni Mollet, en la concentració que s’ha fet aquest migdia, a les 12h, davant del monòlit en record de les víctimes.

Després de l’ofrena floral i el minut de silenci que es convoquen cada cop que hi ha un atropellament i al qual han assistit membres del govern i de l’oposició, Campos i Mollet han fet un breu parlament. L’alcaldessa s’ha manifestat molt afectada pel succés i ha reclamat al Ministeri i Adif que agilitin al màxim l’inici de les obres del soterrament de l’R2 al seu pas pel municipi. "Sabem que s’han de complir uns procediments de gran envergadura però no podem esperar fins al 2020", ha dit l’edil tot afegint que, mentre el projecte no es fa una realitat, cal incrementar la seguretat als passos a nivell i a tot el recorregut de les vies.

En la mateixa línia s’ha pronunciat Mollet, en un discurs marcat –ha dit– "per la impotència i la tristesa". "Dijous, quan va venir el ministre, ja vaig manifestar que l’alegria per la notícia del soterrament està eclipsada per la pena del que encara pot passar en aquests tres anys d’espera", ha recordat el portaveu de la PTJST. Tant Campos com Mollet han tornat a fer una crida a la unitat de tota la ciutadania, partits polítics i entitats i han anunciat que aquest dimarts, a les 19.30h, es tornarà a fer una nova concentració davant del monòlit en record al menor atropellat ahir.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari