La Jornada Gastronòmica segueix creixent i supera les previsions

Segons els organitzadors, durant els dos dies van passar unes 3.000 persones i es van servir 5.000 tapes, 2.500 plats, 1.000 panets i 6.000 begudes

Unes 3.000 persones han passat en algun moment per la Jornada Gastronòmica
Rafa Jiménez
La Jornada Gastronòmica arribarà enguany a la quarta edició

Unes 3.000 persones, segons dades de l'organització, han passat aquest cap de setmana pel carrer Guadiana per gaudir de la III Jornada Gastronòmica. Aquesta activitat, organitzada per l'Associació Gastronòmica Reixac amb el suport de l'Ajuntament que aporta tota la infraestructura, ha tornat a superar totes les previsions, millorant els registres de l'any passat. En total, s'han servit 5.000 tapes, 2.500 plats, 1.000 pantes i 6.000 begudes. El bon temps, tot i la inestabilitat que es viure durant el dissabte, va afavorir aquesta gran afluència de públic, especialment al dissabte a la nit i al diumenge al migdia. "Està clar que cada any ve més gent perquè en cada edició hem de cuinar més racions. S'ha tornat a demostrar que la gent de Montcada respon quan s'organitzen esdeveniments. És agradable poder sopar a la fresca i a nosaltres també ens agrada molt perquè podem interactuar amb el nostre públic", ha comentat Albert Oltra, propietari del restaurant Can Piqué i portaveu de l'Associació Gastronòmica Reixac. 

Aquesta tercera edició ha comptat amb la participació d'11 establiments de restauració del municipi (La Poma, Major Restaurant, El Brasero de los Pibes II, Nuevo Baviera, Alimentació Susana, Forn Oliveras, Can Caba Celler, Casa Juanita, Can Piqué, El Rebost de l'Apat i Danubio) que van cuinar més d'una cinquantena de tapes, plats i postres. De cara a les properes edicions, Oltra, qui de moment descarta organitzar més activitats durant l'any fins que no creixi una associació que ara està formada per cinc negocis, fa un crida a la resta de bars i restaurants perquè s'afegeixin a la festa i a l'entitat: "Volem fer poble, no la competència a cap establiment. Al carrer Guadiana encara tenim un espai molt gran per continuar creixent i que puguin estar representats diversos negocis dels diferents barris".

Els treballadors de l'empresa Valeo, que lluiten des de fa mesos amb una vaga per evitar la seva marxa a Saragossa, també han estat presents durant els dos dies de celebració de la Jornada Gastronòmica amb una carpa que serveix per recollir fons per a la seva caixa de resistència.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari