El jove Sergio Mármol surt del coma profund sis mesos després de l’agressió que li va causar greus danys neuronals

Un grup de veïns lliura a la família els 400 euros recollits durant la campanya ‘Justícia per a Sergio’

Sara Escofet i Eva Hernando, durant el lliurament de les guardioles per recaptar fons per ajudar Sergio i la seva família
Laura Grau

Quan es compleix mig any de l'agressió que va deixar en coma el jove de Montcada Sergio Mármol, s'obre un bri d'esperança en l'evolució del seu estat de salut. Segons ha explicat la seva mare, Eva Hernando, el noi ja obre els ulls i és capaç de respondre a determinats estímuls externs. En termes mèdics aquest estat de coma es denomina 'estat de vigília amb mínima resposta'. "Els metges de l'hospital Vall d'Hebron no saben fins a on arribarà la recuperació, perquè les lesions neuronals són greus, però nosaltres confiem que pugui sortir del coma aviat", ha explicat Hernando, que té un altre fill de 23 anys amb paràlisi cerebral ingressat en una residència d'Alella. Hernando ha agraït les contínues mostres de suport que ha rebut en tot aquest temps per part de veïns de Montcada i, especialment, la recollida de fons que ha impulsat un grup de ciutadans en el marc de la campanya 'Justícia per a Sergio', amb la distribució de guardioles a diferents punts del municipi. Aquesta setmana el col·lectiu, representat per Sara Escofet, ha lliurat a la mare de Sergio els 400 euros recollits.

Sergio Mármol, de 21 anys, va ser víctima d'una brutal pallissa a la sortida d'una discoteca de Malgrat de Mar el passat 22 de novembre. La investigació continua sota secret de sumari.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari