L’Observatori Territori i Medi Ambient promou una trobada d’entitats vinculades amb la defensa de l’entorn

La jornada tindrà lloc el 5 de juny al carrer Major. El col·lectiu organitza un concurs de fotografies denúncies a Instagram

Un dels abocaments d'uralita que ha netejat l'Ajuntament
Premsa Ajuntament
L'Observatori Territori i Medi Ambient organitza un concurs de fotografies denúncies a Instagram

L’Observatori Territori i Medi Ambient de Montcada i Reixac està promovent una trobada d’entitats amb motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra el 5 de juny. La jornada tindrà lloc a la cruïlla entre els carrers Major i Generalitat amb l’objectiu de donar visibilitat als moviments socials, agrupacions veïnals i entitats que reivindiquen i lluiten per la dignitat del medi ambient i per una millora dels entorns naturals del municipi.

En el marc d’aquesta iniciativa, els promotors de la trobada convoquen un concurs de fotografia sota el lema ‘Montcada Degradada’. Els participants han de penjar una fotografia denúncia feta a Montcada d’algun aspecte mediambiental a la xarxa social Instagram amb el hastag #MontcadaiReixacMediAmbient i ser seguidors del perfil l´@ObsTerritoriiMediAmbient . El termini clourà el 5 de juny a les 0h i no hi ha límit d’imatges presentades.

Seccions:

Deixa un comentari