La cursa Pink Run MiR ja supera les 500 persones inscrites

Tindrà lloc el 16 d’octubre i la recaptació es destinarà a la investigació del càncer de mama que fa l’Institut d’Oncologia de l’hospital de la Vall d’Hebron

La cursa solidària en suport de la investigació del càncer de mama es farà el 16 d'octubre
Pere Delamo

Sin teta hay paraíso, la Joventut Atlètica Montcada i l’Ajuntament organitzen el 16 d’octubre la Pink Run MiR, una cursa de 3 quilòmetres que sortirà des del pavelló Miquel Poblet (10.30h) i que té una finalitat solidària ja que la recaptació anirà destinada a la investigació del càncer de mama que fa l’Institut d’Oncologia de l’hospital de la Vall d’Hebron. Les inscripcions, al preu de 10 euros, es poden fer al web www.nonstoprun.com/pinkrun fins al 3 d’octubre. Fins ara ja hi ha més de 300 persones inscrites.

“És una cursa oberta a tothom, no només per a dones, i es pot fer corrent o caminant”, ha explicat Manu Muñoz, de Sin teta, qui ha remarcat el fet que “tots els diners que es recullin es destinaran íntegrament al departament d’investigació de la Vall d’Hebron perquè està fent una gran tasca però les retallades han reduït el seu pressupost”, ha dit Muñoz.  La jornada començarà a les 9.30h davant del pavelló Miquel Poblet amb una sessió de zumba a càrrec de Montcada Aqua. La cursa compta amb el suport de diversos establiments locals que han col·laborat amb aportacions que es repartiran entre els participants a la iniciativa. El preu d’inscripció també inclou una samarreta amb el logo de la Pink Run MiR.

D'altra banda, el Centre Cívic La Ribera organitza amb el suport de Sin teta un taller solidari per confeccionar coixins de roba en forma de cors, que serveixen per aliviar les seqüeles de les dones que han patit una masectomia. Les sessions tindran lloc els dies 5, 19 i 26 d’octubre. Sin teta repartirà els coixins confeccionats entre les dones afectades.

Deixa un comentari