La montcadenca Elisabet Martínez, exalumna de La Salle, obté el Premi Extraordinari de Batxillerat

La jove va rebre el guardó aquest dilluns de mans del president de la Generalitat

La montcadenca Elisabet Martínez amb el títol que l'acredita com a una de les 55 alumnes de Catalunya que han obtingut el Premi Extraordinari de Batxillerat

La montcadenca Elisabet Martínez és una de les 55 alumnes de tot Catalunya que ha obtingut el Premi Extraordinari de Batxillerat (PEB) que atorga la Generalitat de Catalunya per premiar l’excel·lència educativa dels millors alumnes d’aquesta etapa. La jove, que va cursar fins el curs passat batxillerat a La Salle Montcada, va rebre el guardó el passat dilluns de mans del president català, Carles Puigdemont, en un acte celebrat al Palau de la Generalitat. Els alumnes guardonats reben, entre d’altres premis, el primer curs gratuït de la universitat i de l’Escola Oficial d’Idiomes, a més de la possibilitat de presentar-se als Premis Nacionals de Batxillerat.

 

Es poden presentar als PEB tots els alumnes que hagin obtingut una nota mínima de 8,75 en el batxillerat. Han de fer 4 exàmens, que es puntuen sobre 10, i obtenen el premi tots els alumnes que treuen un mínim de 34 punts (una mitjana de 8,5 en cada prova). Els exàmens es fan en un sol dia a final de juny a diversos instituts de Catalunya i la inscripció és gratuïta.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari