Matinal festiva per a la inclusió de les persones amb capacitats diferents

El programa es desenvoluparà a la plaça de l’Església aquest dissabte i girarà entorn la discapacitat intel·lectual

Els usuaris de la residència Jesús Farrés, del Grup Catalònia, faran un mural per la discapacitat en el marc de la II Festa per la Discapacitat
Sílvia Alquézar

Amb motiu del Dia Internacional de les persones amb discapacitats, la plaça de l’Església acollirà aquest dissabte la segona edició de la Festa de la Discapacitat, una jornada organitzada per l’Ajuntament amb l’objectiu de sensibilitzar la població i donar a conèixer les dificultats i les problemàtiques amb què s’enfronten a la vida quotidiana les persones amb necessitats especials. Enguany, la matinal se centrarà en la discapacitat intel·lectual, amb diferents activitats adreçades a totes les edats.

L’esdeveniment començarà a les 11h amb una mostra d’entitats i tallers infantils. Una hora més tard, hi haurà una xocolatada per a tothom i, a les 12.30h, tindrà lloc l’espectacle infantil ‘La diferència és una formiga!’. D’altra banda, l’Associació de Discapacitats de Montcada (Adimir) organitza diverses activitats i un photocall per a la inclusió, mentre que el Grup Catalònia –que gestiona la residència Jesús Farrés de Mas Rampinyo per a persones amb discapacitat intel·lectual– farà un mural per la discapacitat. “Des de l’Ajuntament creiem que és important donar visibilitat al col·lectiu i a les associacions que treballen dia a dia per millorar la qualitat de videa de les persones amb discapacitat i els seus familiars, així com vetllar pel compliment dels seus drets”, ha indicat la presidenta de l’Àrea Social, Mar Sempere (Círculo).

Seccions:

Deixa un comentari