Ampliat el termini dels concursos ‘No només són cops’ i el de cartells del 8 de març

Les obres es podran presentar fins al 20 de gener

La Regidoria de Polítiques d’Igualtat ha ampliat fins al 20 de gener el termini per presentar obres al concur de fotografia ‘No només són cops’ i el certamen de cartells amb motiu del 8 de març. El primer el convoca en col·laboració amb l'Afotmir i pretén sensibilitzar la població contra les violències masclistes. Les imatges han de ser representatives d’algun tipus d'assatjament de tipus físic, psicològic, econòmic, comunitari, sexual o estètic. Els concursants han de ser majors de 16 anys i poden presentar un màxim de tres fotografies que han de ser per categories diferents. Hi haurà 6 premis en total de 200 euros cadascun (un per a cada tipus de violència) i les imatges s’han d’enviar a l’adreça electrònica [email protected].

 

La segona edició del concurs de cartells ‘8 de març’ té per objectiu escollir la imatge representativa dels actes a Montcada i Reixac amb motiu del Dia de les Dones Treballadores 2017. El certamen és obert a tothom i sense límit d’edat, però cada persona o col·lectiu participant només hi podrà presentar una única obra, inèdita i original, no premiada ni publicada amb anterioritat, elaborada amb qualsevol tècnica i en format DIN-A3. Els cartells es poden presentar a la Casa de la Vila (Major, 32), el Kursaal (Masia, 39), el Centre Cívic La Ribera (Llevant, 10), el Centre Cívic Can Cuiàs (Geranis, sn) i Centre Cívic l’Alzina (Núria, 73). En el moment de la presentació de l’obra, s’haurà d’omplir una butlleta amb les dades personals i de contacte, ja que els cartells no poden dur cap tipus de signatura.

El certamen atorgarà un únic premi valorat en 450 euros i es podran atorgar un màxim de 4 accèssits, dotats amb 300 euros cadascun. Els cartells presentats s’exposaran públicament del 8 de març al 31 de març al Kursaal. El jurat n’estarà format per representants d’entitats de dones del municipi, de l’Ajuntament i persones vinculades a l’àmbit del disseny gràfic i la imatge. Les bases del certamen les podeu consultar al web municipal www.montcada.cat

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari