L’Ajuntament explica les millores del parc al Consell de la Infància

El consistori va convocar els consellers i les conselleres divendres a la tarda

El president de l'Àrea Territorial, Jordi Sánchez, i l'arquitecte municipal Oriol Parés van presentar al Consell de la Infància el projecte de remodelació de la plaça Lluís Companys
Premsa Ajuntament

Representants de l’Ajuntament de Montcada i Reixac han presentant als infants que van participar en la redacció del projecte sobre el futur de la plaça Lluís Companys les actuacions que s’han executat recentment i les que veuran la llum pròximament. Aquest divendres, 17 de febrer, infants de sisè de primària han assistit a la presentació, feta a la Casa de la Vila, durant la qual han pogut comprovar que les seves aportacions s’han tingut en compte en la remodelació de l’espai i van poder continuar opinant sobre les obres. El president de l’Àrea Territorial, Jordi Sánchez, va agrair els infants la seva tasca i va indicar que “sovint, les obres les pensem els grans i no tenim en compte aspectes que vosaltres sí, com tenir més espais per poder jugar o per al lleure”.

 

Les actuacions a la plaça han començat aquest mes de febrer, amb la retirada del pal de l’antiga estació meteorològica, de 27 metres d’alçada, i dels aparells de gimnàstica per a adults, que s’han traslladat al passeig de ribera, conegut com ‘la ruta del colesterol’, en el tram entre la gasolinera i la rotonda de la carretera de la Roca. Entre dilluns, dia 20, i el 3 de març, a excepció dels caps de setmana, està previst el trasllat dels dos gronxadors situats al costat del CAP Montcada i Reixac a la zona on hi ha la resta d’elements del parc infantil. Els representants de l’Ajuntament van indicar als infants que al llarg d’aquest any també veurà la llum el mur amb vegetació, que serveixi de separació de la plaça amb les vies de tren, i la creació d’una zona de jocs. Altres actuacions que formen part del projecte de remodelació però que es faran en un altre exercici serà la millora del paviment, mitjançant elements de diferents colors, i una graderia a la pista de jocs.

 

La remodelació de la plaça l’està duent a terme el consistori, amb el suport de la Diputació de Barcelona, a instàncies de la proposta del Consell de la Infància, un òrgan de participació ciutadana està format per nens i nenes de cinquè de primària de totes les escoles públiques i concertades del municipi, impulsat per la Regidoria d'Educació, Infància i Joventut.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari