El Pla d’Inclusió Social té previst enllestir la diagnosi al juny

El nou document pretén donar visibilitat i posar en valor les accions que ja es porten a terme en aquest àmbit i definir-ne de noves

La Regidoria de Serveis Socials, amb el suport de la Diputació, ha posat en marxa l’elaboració del Pla Local d’Inclusió Social que ha de permetre concretar i elaborar a diferents nivells les accions i polítiques d’inclusió social al municipi. El nou document és una eina estratègica que s’articularà mitjaçant un model d’intervenció en xarxa de tots els agents del territori, obrint espai de participació a tota la ciutadania. El Pla pretén donar visibilitat i posar en valor les accions que ja es porten a terme en aquest àmbit i concretar i definir noves actuacions de llarg recorregut i de caràcter transformador.
 
El Pla d’Inclusió Social es troba en la fase de l’elaboració de la diagnosi per disposar d’una radiografia acurada de la situació actual amb l’objectiu de recollir la informació rellevant i poder obrir el procés de disseny del Pla al conjunt d’agents, professionals i entitats que treballen per la millora de les condicions de vida a la ciutat. Segons les previsions, l’estudi estarà enllestit al mes de juny. Serveis Socials ha començat a convocar les primeres trobades amb professionals i entitats per recollir la informació sobre les situacions de vulnerabilitat i realitat social del municipi.
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari