L’EBM Can Sant Joan disposarà d’una aula multisensorial per atendre els infants amb necessitats especials

L’espai s’habilitarà al llarg d’aquests curs en el marc d’un projecte de la Diputació de Barcelona

El diputat delegat d'Educació de la Diputació, Rafael Humet, durant la presentació del projecte d'estimulació sensorial a les escoles bressol
NS

L’EBM Can Sant Joan disposarà aquest curs d’una aula amb material d’estimulació sensorial en el marc d’un nou projecte impulsat des de la Diputació de Barcelona, que destinarà 21.500 euros per habilitar l’espai. L’objectiu de la iniciativa és promoure l’atenció i detecció de les necessitats educatives especials en l’edat dels 0 als 3 anys. Les aules multisensorials són espais innovadors d’aprenentatge que reforcen les competències en les diferents etapes educatives. L’espai el podran utilitzar totes les escoles bressol de la xarxa municipal, a més dels diferents serveis d’atenció a la petita infància de la ciutat.

 

El diputat delegat d’Educació de la Diputació, Rafael Humet, va presentar aquest dimarts la iniciativa davant dels responsables de les escoles bressol municipals de la ciutat i la regidora d’Educació, Infància i Joventut, Jessica Segovia (ICV-EUiA). “Amb aquest projecte d’assistència als municipis, volem que les escoles bressol també esdevinguin un servei amb capacitat d’oferir oportunitats per al treball en inclusió educativa i en l’atenció precoç a les necessitats educatives”, ha comentat Humet. Per la seva banda, Segovia també ha destacat la importància d’apostar per l’escola inclusiva. “En aquest sentit, l’Ajuntament ja hem incrementat els recursos humans per atendre les necessitats especials a les llars d’infants”, ha explicat l’edil. El projecte es posarà en marxa a tretze localitats de la demarcació amb el suport econòmic, tècnic i formatiu de l’ens supramunicipal.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari