Les inscripcions al Casal d’Estiu es poden fer fins divendres a l’Ajuntament

Les activitats es faran a cinc escoles públiques entre el 26 de juny i el 28 de juliol

Cues a l'OAC el primer dia d'inscripció al Casal d'Estiu
Sílvia Alquézar

El període d’inscripció al Casal d'Estiu que organitza la Regidoria d'Educació, Infància i Joventut començarà el dilluns 22 de maig i s'allargarà fins al dia 26. Les sol·licituds s’hauran de presentar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament en el seu horari habitual. La documentació que cal portar és el full d’inscripció –que es pot aconseguir a l’Ajuntament i al web municipal montcada.cat–, una fotocòpia de la targeta sanitària i del carnet de vacunacions, i una fotografia recent.

El Casal, que tindrà lloc entre el 26 de juny i el 28 de juliol, s’oferta a cinc escoles del municipi: Reixac, El Viver, Mitja Costa, Mas Rampinyo i Elvira Cuyàs –aquesta última acollirà el Casal II que tindrà lloc la darrera setmana de juliol. L’Ajuntament ofereix 343 places a cada quinzena i 80 a l’última setmana, adreçades a infants de P3 a 6è. Les activitats es duran a terme de 9 a 13.30h de dilluns a divendres i, un dia a la setmana, els infants aniran d’excursió i arribaran a les 17h. Els preus no han variat respecte l’any passat. El cost per quinzena és de 90 euros, amb descomptes per a les famílies amb més d’un fill o filla inscrit, mentre que la quota de l’última setmana és de 45 euros. Com cada any hi haurà els serveis complementaris d’acollida matinal, menjador i ludoteca, coordinats per les associacions de pares i mares de cada centre a través de les empreses que habitualment ofereixen aquestes prestacions.

A més de la reunió general que va tenir lloc ahir dijous a la Casa de la Vila, cada escola acollirà una trobada per explicar els aspectes específics a cadascun dels centres. A l’escola Mas Rampinyo tindrà lloc el 12 de juny, a les 17.30h; al Mitja Costa, el dia 13, a les 16h; a l’Elvira Cuyàs, el 14, a les 17h; al Reixac, el 15, a les 17h; i a El Viver, el dia 16, a les 16h.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari