La màgia dels Reis omple els carrers

La desfilada va transcòrrer amb total normalitat

Una família observa atentament l'arribada dels Reis a la plaça de l'Església

Ses Majestats els Reis d'Orient van visitar Montcada i Reixac dijous, 5 de gener, per recórrer la ciutat en les seves carrosses durant la Cavalcada que va organitzar la Regidoria de Cultura i Patrimoni. Abans de començar el seu recorregut, Melcior, Gaspar i Baltasar van fer la tradicional aturada al Casino de Terra Nostra (N-150, km 2,6) i es van fer fotografies amb els infants.

Cap a les 18h, va arrencar el recorregut de la comitiva, que va començar a Can Sant Joan i estava formada per cinc carrosses: les tres reials, dues amb regals i una amb el carbó. Les estrelles dels desitjos que els infants del municipi van elaborar i penjar als arbres de la plaça de l'Església el 2 de desembre passat, durant la festa de benvinguda al Nadal, també lluien enganxades a les carrosses de la comitiva. La novetat d’aquest any va ser la presència d’un nou personatge que es quedarà a la Cavalcada per a les properes edicions. Es tracta del Patge Xumet, que, amb el seu tricicle, va encapçalar la desfilada, recollint els xumets dels més petits a canvi d'una llaminadura. L'itinerari va passar pels carrers Bifurcació, Bateria, Masia i, en direcció al centre, va continuar per l'avinguda de la Unitat i el carrer Major. A la plaça de l'Església, Ses Majestats es van adreçar al públic assistent i les autoritats municipals els van lliurar les claus de la ciutat.

Després d'aquest acte, la Cavalcada va seguir pel Pont dels Hermanos i la rambla dels Països Catalans fins a Mas Rampinyo, passant per la plaça d'Espanya, els carrers Baix de Sant Pere, Sol, l'avinguda Catalunya i Anselm Clavé. La cloenda de la Cavalcada va tenir lloc a l'àgora de Montcada Aqua, on la canalla va lliurar la seva carta als Reis. Durant tot el recorregut, Ses Majestats van repartir al voltant de 2.000 quilos de caramels, sense gluten i amb colorants naturals. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari