Mesures de prevenció que cal prendre amb els infants enfront la malaltia

És important evitar el contacte dels menors amb grups de població de risc

La Policia Local ha procedit a tancar aquest dissabte els parcs públics
Premsa Ajuntament
La recomanació és que els infants no surtin de casa per evitar contagis
Durant els primers mesos de la pandèmia, els parcs van restar tancats al públic, mesura que es vol tornar a aplicar a partir de la mitjanit

El tancament d'escoles per l'epidèmia del coronavirus s’allargarà, almenys, durant 15 dies i, en el cas de Montcada i Reixac, afecta un total de 3.452 alumnes d’infantil i primària, 1.657 de secundària i els 275 infants de 0 a 3 anys de les escoles bressol. També han tancat les seves portes les escoles d’adults, de ball, d’anglès, de música i d’altres àmbits per contenir la propagació de la malaltia.

Les recomanacions que cal prendre amb els infants a casa és utilitzar el sentit comú i, si s’han clausurat les escoles, no s’han de fer reunions alternatives. Tampoc no és recomanable que la canalla vagi als parcs públics –especialment els gronxadors i tobogans perquè són focus de transmissió–, per aquest motiu, l'Ajuntament ha decidit avui mateix tancar aquests espais a la ciutadania.

També s’aconsella evitar el contacte amb població de risc com les persones majors de 65 anys, les persones amb patologies cròniques com hipertensió, diabetis, insuficiència renal, malalties cardiovasculars i càncers, entre d’altres malalties.

En el cas que necessitin sortir, poden anar a passejar en espais oberts, evitar socialitzar amb altres persones, mantenir com a mínim un metre de distància entre persones i rentar-se les mans correctament. Més informació, al canalsalut.gencat.cat/coronavirus.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari