El consistori informa de les situacions permeses per circular per la via pública

S’elimina la Zona Taronja fins a nou avís i demana la col·laboració de la ciutadania perquè els serveis de neteja puguin fer la seva feina amb seguretat

L’Ajuntament ha fet un ban, que ha distribuït per tot el municipi, on s’informa de les situacions que estan permeses per circular per la via pública. Així, es pot sortir de casa per comprar aliments, productes farmacèutics i de primera necessitat; anar a centres sanitaris; desplaçar-se fins al lloc de treball; tornar a la residència habitual; tenir cura de menors, persones grans, dependents, amb discapacitat o vulnerables; anar al banc; per causa de força major o per situació de necessitat i per a qualsevol altra activitat d’anàloga naturalesa degudament justificada. També es permet la circulació de vehicles particulars per a la realització de les anteriors activitats i el proveïment de combustible a gasolineres. El consistori ha anul·lat fins a nou avís la Zona Taronja, que regula l’aparcament en diversos indrets del municipi.

D’altra banda, l’Ajuntament ha fet una crida a la ciutadania per demanar la seva col·laboració per tal que el servei de neteja pugui realitzar la seva feina amb seguretat. Per aquest motiu, demana que no es deixin bosses d’escombraries fora dels contenidors ni es tirin mocadors, ampolles, guants i mascaretes a terra.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari