El mercat ambulant d’aquest dimecres compta amb vuit parades de fruita i verdura

Agents de la Policia Local i voluntaris de Protecció Civil regulen les cues per complir les mesures de seguretat i distància

El mercat ambulant dels dimecres s'ha instal·lat aquest dimecres al carrer Bonavista amb prop d'una desena de parades de fruita i verdures, que es troben ubicades a la zona d'aparcament al costat de l'avinguda de la Ribera i davant de la piscina de la Zona Centre. Per poder complir la distància de seguretat de metre i mig entre la clientela, els paradistes disposen de més espai de l’habitual i les cues estan regulades per agents de la Policia Local i voluntaris de Protecció Civil. La Policia Local i Protecció Civil amb l'objectiu de garantir les mesures de seguretat i de distància entre la clientela.

D'altra banda, Can Sant Joan va viure aquest dimarts el seu primer dia de mercat ambulant després de la declaració de l’estat d’alarma i les mesures preventives per parar la propagació del coronavirus. El carrer Reixagó només compta amb la presència d’una parada. Només poden seguir exercint la seva feina les parades de fruita i verdura, considerats aliments de primera necessitat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari