Els supermercats reforcen els protocols d’higiene per protegir empleats i clients

La cadena Condis obrirà una hora abans al matí per facilitar la compra a la gent gran

La majoria de botigues i supermercats  de Montcada han aplicat les normes recomanades per prevenir els contagis entre la clientela: deixar una separació d'un metre i mig entre persones a la cua; limitar l'aforament i, en alguns casos, dispensar gel desinfectant i guants per realitzar la compra, com és el cas dels supermercats Condis. Aquestes mesures ralentitzen el ritme de la compra i fan que els clients s'hagin d'esperar a l'exterior de les botigues, un inconvenient que la majoria accepten amb resignació.

Condis ha decidit que demà obrirà una hora abans, a les 9h, per facilitar la compra a la gent gran i evitar que hagin d'esperar, en ser considerades persones vulnerables. Fins a les 10h, aquest col·lectiu tindrà prioritat a l'hora d'accedir a l'establiment. Aquest matí ens hem apropat al supermercat Condis de Montcada Nova per comprovar les noves mesures que estan aplicant.

El departament de Salut de la Generalitat ha fet un seguit de recomanacions quan se surt a comprar: anar-hi sols; mantenir la distància de seguretat; portar les nostres bosses, utilitzar guants per triar fruites i hortalisses, pagar amb targeta i recordar que l'abastiment d'aliments està garantit, així que no s'ha d'acaparar menjar.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari