Més de 500 persones s’han donat d’alta als canals informatius sobre el coronavirus que promou l’Ajuntament

En tan sols dos dies, després de fer-se difusió de la iniciativa

Més de 500 persones s'han inscrit als nous canals de comunicació que ha activat l’Ajuntament per informar sobre el coronavirus per mitjà de les aplicacions de telèfon mòbil Whatsapp i Telegram i de l’APP Montcada i Reixac. La comunicació via Whatsapp i Telegram és de carácter unidireccional i, per tant, no genera converses ni permet enviar missatges. Tampoc no serveix per atendre trucades. El que està tenint més acceptació fins ara és el Whatsapp, amb 510 inscrits fins al moment.

L’APP Montcada i Reixac permet rebre notificacions de les novetats més importants de darrera hora així com els telèfons de contacte dels diferents serveis de l’Ajuntament. Tota la informació per donar-se d’alta als esmentats canals la trobareu en aquest enllaç.

Per promoure aquests nous canals, l'alcaldessa, Laura Campos (ECP), ha fet un video que us oferim interpretat amb llengua de signes per a persones sordes a càrrec de la montcadenca Lídia Fos, cofundadora del projecte BinomlLS, dedicat a l'accessibilitat auditiva.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari