Desenes de voluntàries confeccionaran 10.600 mascaretes d’un sol ús

La iniciativa és possible gràcies a la donació de material feta per l’empresa Matachana

El patró de les mascaretes l'ha fet la modista Rosa Bandrés
Una de les 25 voluntàries que estan cosint les mascaretes. N'han quedat més de 60 en llista d'espera per col·laborar si escau

L'Ajuntament de Montcada i Reixac disposarà en breu de 10.600 mascaretes hospitalàries d’un sol ús, no homologades però sí d'acord amb els estàndars requerits, fetes amb làmines de polipropilè que han estat cedides per l'empresa Matachana, proveïdora de solucions tecnològiques per al sector sanitari. El director de l'Área Life Science de la firma, el montcadenc José Antonio Seron, es va posar divendres en contacte amb el consistori per oferir el material i, gràcies a la col·laboració de la modista Rosa Bandrés, que ha tallat el patró, i de 25 voluntàries, la producció de les mascaretes va a bon ritme. La Brigada municipal s'ha encarregat de distribuir les peces entre les cosidores per a la confecció del producte final. Posteriorment, les mascaretes seran esterilitzades per la pròpia empresa Matachana i cedides a l'Ajuntament. 

"La intenció és distribuir-les prioritzant les persones i els col·lectius més vulnerables i, sobretot, garantint la seguretat de tothom en l'entrega", ha dit l'alcaldessa, Laura Campos (ECP), tot expressant el seu agraïment a les persones que estan col·laborant en la iniciativa.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari