Neteja intensa a la via pública per evitar contagis

L’Ajuntament potencia la desinfecció en els punts més transitats

Una operària, fent hidro-neteja de carrers
Premsa Ajuntament

L’Ajuntament continua prioritzant la neteja de la via pública per tal de minimitzar el risc de contagi a l’exterior. Per fer-ho, el consistori va reorganitzar a l'inici del període de confinament els serveis de neteja viària, amb l’objectiu de focalitzar els seus esforços en la desinfecció d’aquells punts que aquests dies estan sent més transitats, especialment els CAP i zones properes als locals d’alimentació. Altres espais que també es desinfecten amb freqüència amb el vehicle hidro-netejador són les proximitats a farmàcies, sortides d’estacions de tren o passos subterranis, així com els carrers principals de cada barri.

Aquestes mesures de prevenció i neteja inclouen també la desinfecció durant el matí i la tarda de botoneres d’ascensors públics, cintes d’escales mecàniques i passamans de les escales distribuïts pel municipi. Així mateix, s’han intensificat els canvis de bosses a les papereres amb la finalitat de retirar elements que els ciutadans puguin haver tirat en els seus desplaçaments, com guants usats, mascaretes o mocadors. Igualment, l’exterior de contenidors i bústies de contenidors soterrats està sent netejat amb especial cura.

Juan Carlos de la Torre (ECP), regidor de Serveis Municipals i Via Pública, ha manifestat que aquestes mesures pretenen garantir la seguretat a l’exterior i s’aniran adequant a la necessitat que marqui aquesta situació d’excepcionalitat, alhora que recorda que la normativa aprovada durant l’estat d’alarma diu que les estades fora de casa han de reduir-se a les necessitats bàsiques i indispensables. “Estem reorganitzant un servei tan essencial com és el de la neteja i hem potenciat les desinfeccions de la via pública en aquells punts més conflictius, com són els ambulatoris o els contenidors. L’Ajuntament agraeix el compromís, la implicació i la immensa feina que estan duent a terme els operaris i operàries de l’equip de neteja i demanem a la gent que se solidaritzi intentant evitar tots aquells desplaçaments que no siguin estrictament necessaris i que no deixi mobles antics o trencats al carrer”, ha assegurat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari