La UB MiR avança que no farà cap ERTO al club blau

El president assegura que els entrenadors cobraran fins a final de juny perquè les despeses estan previstes al pressupost anual de l’entitat

La directiva de la Unió Bàsquet MiR ha anunciat que no farà cap Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) perquè és una entitat sense ànim de lucre. Segons ha explicat el seu president, Carles Vilalta, els entrenadors cobraran fins al mes de juny, tot i que la competició està ajornada per la pandèmia de la Covid-19. «Les despeses del club estan previstes al pressupost anual i complirem amb els contractes», ha comentat el responsable de l’entitat blava, qui també ha apuntat la possibilitat de fer algun tipus de descompte de cara a la temporada vinent a la quota o la inscripció de cada jugador si la Federació Catalana de Bàsquet fa algun tipus de rebaixa als pagaments de la campanya en curs. D’altra banda, el president també ha traslladat a tots els jugadors «molts ànims per superar aquesta situació».

Per la seva banda, el primer tècnic del sènior femení, Israel Gómez -que també es coordinador de l'escola de bàsquet del FC Barcelona-, i el seu ajudant, Agustín González, han agraït al club la seva decisió "en aquests moments tan difícils" i han anunciat que durant aquests mesos que no hi ha activitat a causa de la pandèmia lliuraran el seu salari a l'associació Sin teta hay paraíso, que dona suport a dones amb càncer de mama. 

 

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari