Mireia Casado crea la cançó i el videoclip ‘Miserablement confinats’

L’artista dirigeix la companyia La Melancòmica, que ha triomfat aquest any al Teatre del Raval de Barcelona amb la comèdia ‘Elles’

Nascuda a Lleida, graduada en Interpretació Musical a l'Institut del Teatre de Barcelona i vivint a Montcada i Reixac des del 2016, Mireia Casado és la directora de la companyia La Melancòmica Teatre. En el vídeo 'Miserablement confinats', que ella mateixa dirigeix, interpreta i produeix ens explica en to d'humor com és el dia dia d'aquest confinament mitjançant una divertida versió de la cançó principal del musical 'Els miserables'. 

La companyia, que Casado va fundar al 2016, es nodreix a parts iguals de l’humor i la crítica per crear peces originals, properes i atrevides. Actualment estava a punt de començar una gira per més d'una desena de municipis catalans amb el seu darrer espectacle 'Elles', "una comèdia que combina diferents disciplines artístiques i que ironitza sobre temes femenins, trencant tabús i clixès", segons ha explicat Casado a laveu.cat. L'obra es va estrenar al Círcol de Badalona i va fer temporada a l'Almeria Teatre i al Teatre del Raval, a Barcelona. L'espectacle, protagonitzat per ella i dues actrius més, va rebre el Premi Especial del Jurat de la Mostra de Teatre de Barcelona "per l’esforç creatiu, per ser una proposta lúdica que ofereix una perspectiva de gènere des del punt de vista de les noves generacions, transversal i per a tot tipus de públic”. L'obra també va obtenir el Premi del Públic del Festival Mostra’t Parc Sandaru Bcn, on Casado va resultar premiada per la tasca d'il·luminació. A l'espera de reprendre la gira amb 'Elles', Casado ha creat 'Miserablement confinats', aprofitant aquesta parada obligada en la seva trajectòria.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari