Campanya de l’AMB per garantir una mobilitat segura

Inclou recomanacions per a l’ús del transport públic

L'AMB fa recomanacions per evitar contagis
Arxiu/ Sílvia Alquézar

L’AMB ha posat en marxa la campanya informativa sota el lema “Mou-te d’una manera segura. Per protegir-te a tu i als altres”. L’objectiu és garantir una mobilitat segura que eviti nous contagis de COVID-19 per a les persones que necessàriament s’han de desplaçar per motius autoritzats, com ara anar a la feina. El principal canal de difusió de la campanya multimèdia, que s’allargarà fins a principis del mes de maig, és l’espai públic, a través d’opis, marquesines d’autobusos i els mateixos autobusos metropolitans de l’AMB. També arribarà a la ràdio i a la premsa escrita. Tot plegat es complementarà amb una àmplia estratègia en línia, amb bàners i altres formats digitals i a través de les xarxes socials.

Entre les recomanacions que ofereix la nova campanya de l’AMB hi ha tres grans missatges: “Sempre que puguis, mou-te a peu o en bicicleta”, “Evita utilitzar el transport públic en hores punta” i, en cas d’utilitzar el transport públic, “Fes servir guants i mascareta i respecta les distàncies de seguretat recomanades”.

 

Repartiment de mascaretes

D'altra banda, el vicepresident de Mobilitat de l’AMB, Antoni Poveda, considera que els criteris establerts per la Generalitat per repartir les mascaretes als usuaris de transport públic són poc concrets i insuficients i ha demanat millorar-los. Concretament en el cas de Montcada, finalment s'han ampliat a totes les estacions de tren i també a la del metro de Can Cuiàs els punts de distribució, que inicialment es van fixar en només tres. Poveda també ha instat el govern autonòmic a fer complir a les empreses les mesures de flexibilització de la jornada aprovades per l'Estat, amb l’objectiu de descongestionar les hores punta del transport públic i garantir una mobilitat segura i de qualitat.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari