La UB MiR espera poder assolir l’objectiu de l’ascens de categoria

La Federació Catalana no prendrà la decisió sobre les categories sènior i sots-25 fins al 17 de maig

La Federació Catalana de Bàsquet (FCB) va aprovar aquest divendres donar per finalitzades totes les competicions de les categories sots-21 fins a pre-mini, excepte els del nivell Preferent, si l’estat d’alarma s’allarga fins a finals d’abril. Pel que fa als Campionats de Catalunya sèniors i sots-25, la FCB no prendrà cap decisió a l’espera de veure com evoluciona la pandèmia de la Covid-19, tot i que ha avançat que si es mantenen les restriccions actuals més enllà del 17 de maig, data en què haurien d’acabar les lligues regulars, serà molt complicat jugar els partits que resten. «Caldrà esperar a tenir la certesa de no poder jugar, abans de suspendre definitivament», recull l’entitat en un comunicat als clubs catalans.

Per a la UB MiR, aquesta temporada podria ser molt important, ja que el sènior A és un dels equips favorits per assolir l’ascens i proclamar-se campió de Catalunya de la seva categoria amb el valor afegit que ho podria aconseguir davant la seva afició al pavelló Miquel Poblet, escollit per la Federació com a seu per a la disputa de la fase final el 30 i 31 de maig. «La Federació no ens ha comunicat la seva suspensió o ajornament, per tant, entenem que segueix endavant», ha indicat el president del club blau, Carles Vilalta.

A falta de sis jornades per a l’acabament de la fase regular, el sènior A és el líder del grup 9è del Campionat de Catalunya de 3a Catalana, amb 37 punts -17 victòries i només 3 derrotes-, amb dos triomfs d’avantatge respecte el segon classificat. Al darrer matx disputat, el 8 de març, la UB MiR va vèncer el Bàsquet Neus A per 77 a 68. «No sabem si es podran jugar els partits que resten, però esperem que evolucioni bé i el nostre equip pugui assolir el seu objectiu», ha comentat l’entrenador del conjunt montcadenc, Miguel Ángel Ganella. 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari