Condis dona 100.000 euros i 50.000 mascaretes per fer front al coronavirus

La companyia de supermercats, amb seu a Montcada, se suma a la campanya de micromecenatge dels Amics de l’Hospital del Mar, #FrenalaCovid19

Condis s'ha sumat a la campanya de micromecenatge de la Fundació Amics de l'Hospital del Mar, amb la donació de 100.000 euros, recaptats amb la venda de 50.000 mascaretes solidàries als seus establiments. A banda d'aquest import, la companyia ha entregat a l'Hospital del Mar 50.000 mascaretes. Els 100.000 euros estan destinats a dotar de recursos el centre hospitalari per fer front a la crisi sanitària de la COVID-19. “Aquesta donació permetrà habilitar nous equips a les nostres noves Ucis que hem hagut de posar en marxa a correcuita”, agraeix la gerent del Parc de Salut Mar, Olga Pané.

El centre hospitalari, que es troba en una situació complexa per l'augment de pacients, ha habilitat nous espais com el pavelló esportiu Claror Marítim o un espai de 1.100 mque estava sense ús per acollir nous casos. Amb aquesta ampliació, l'Hospital del Mar ha augmentat la seva capacitat amb aproximadament 350 llits més.

“A Condis estem compromesos a contribuir a la millora del nostre entorn social amb un model de negoci responsable i sostenible”, afirma Pilar Condal, vicepresidenta executiva de la companyia.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari