El CH La Salle Montcada creu que la millor opció seria no reprendre la competició

El primer equip es troba a la zona tranquil·la de la classificació, al grup D de la Primera Estatal

La Real Federació Espanyola d’Handbol (RFEB) ha plantejat als clubs finalitzar les lligues d’àmbit estatal durant els mesos de juny i juliol. La proposta inclou fer una pretemporada de 15 dies perquè les plantilles puguin recuperar la forma física i disputar dos partits cada setmana a porta tancada. A Montcada i Reixac, tenim un equip, el sènior A de La Salle Montcada, que juga al grup D de la Primera Estatal i que estaria inclòs en aquest plantejament de la RFEB.

El club montcadenc no troba molt encertada l’oferta per reprendre les competicions, aturades des del 13 de març amb l’entrada en vigor de l’estat d’alarma per aturar la propagació de la Covid 19. A l’últim partit que va disputar el club lassal·lià, el conjunt que entrena Pau Lleixà va vèncer el 7 de març el Sant Esteve de Palautordera per 24-25, un resultat que l’ha situat a la novena posició amb 19 punts a falta de set jornades per a l’acabament de la lliga.

En opinió del tècnic local, dues setmanes és un període insuficient de preparació després d’una aturada que ja s’allarga més de mes i mig. Lleixà també creu que hi haurà molts problemes relacionats amb les obligacions laborals i la disponibilitat de les instal·lacions esportives. «No estem molt d’acord amb la proposta perquè creiem que el risc de lesió és bastant elevat i els mesos d’estiu hi haurà problemes per motius laborals», ha manifestat l’entrenador, qui aposta com a millor solució per declarar nul·la la temporada. «Crec que el millor seria donar per finalitzada la lliga sense ascensos i descensos i començar de nou la temporada vinent. El primer de tot és la salut de les persones», ha destacat Lleixà.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari