Més de 1.000 videos publicats a Youtube

Montcada Comunicació suma audiència durant el confinament

Montcada Comunicació segueix superant les audiències

Aquest 20 d'abril, el canal de Youtube de Montcada Comunicació ha superat el miler de videos publicats des de la seva estrena, al maig del 2014, aconseguint una audiència acumulada de prop de 315.000 visualitzacions i més de 600 subscripcions al canal. Una altra dada important és l'increment de més de 500 seguidors a Instagram en només 30 dies, el que significa un creixement del 33% que el situen amb prop de 1.850 seguidors i un promig de 85 publicacions setmanals.

Facebook és la xarxa amb més seguidors, superant els 4.500. El compte de La Veu de Montcada a Twitter té 3.165 seguidors. Només durant el darrer mes, el més actiu i productiu, s'han publicat un centenar de videos per tractar en profunditat la pandèmia de la COVID19 amb la veu dels protagonistes. "Estem fent un esforç important per tractar l'actualitat; aquesta situació d'excepcionalitat ens ha obligat a reorganitzar els nostres serveis i, tot i el confinament, ens mou l'objectiu d'oferir informació de qualitat", ha explicat la gerent de Montcada Comunicació, Pilar Abián, qui també ha agraït la professionalitat de l'equip humà dels mitjans de comunicació públics "que estan teletreballant tots els dies de la setmana", ha dit.

Youtube és la plataforma de Montcada Comunicació per abastir els continguts  audiovisuals dels seus canals digitals, laveu.cat, Twitter i Facebook, mentre que Instagram resta al marge.

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari