Mà estesa dels grups de l’oposició al govern, conscients de la gravetat de la situació

Els portaveus del PSC i Cs traslladen a la ciutadania un missatge de suport i el seu compromís a treballar en benefici de l’interès del municipi

Des de l'inici del confinament, tots els grups municipals, tant els del govern com els l'oposició, s'han mantingut actius. Els primers –ECP i ERC– han hagut d'afrontar la dificultat de gestionar el municipi en una conjuntura inèdita, amb els equipaments públics tancats i més del 80% de la plantilla treballant des de casa. L'oposició –PSC i Cs–, malgrat no tenir la responsabilitat de dirigir el consistori, no s'ha quedat al marge i ha seguit fent la tasca de forma virtual. A diari, ha estat informada de les decisions que es prenien i s'ha mostrat predisposada a col·laborar en tot allò que sigui necessari per afrontar una crisi que, a ben segur, tindrà greus conseqüències, especialment per a les persones en situació més vulnerable. 

Els portaveus dels grups del PSC i CS, Andrés Iruela i Ana Pellicer, respectivament, traslladen en aquest video el missatge de les seves formacions de suport a la ciutadania.

 
Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari