‘Mátame Deluxe’, el Late Night del fenomen WarBot

Pol García Bayona, de 20 anys i estudiant de Publicitat a la UAB, és l’ànima d’aquest programa que se segueix a Twitter i Twitch.tv

El fenòmen viral del joc WarBot Montcada va animar el Pol García a crear un programa de televisió nocturn per dotar-lo de més visibilitat a les xarxes. “Vaig veure que el joc elimatori a Twitter enganxava i vaig proposar a uns amics portar el WarBot a nivel més alt”, afirma aquest montcadenc de 20 anys i estudiant de Publicitat. “La idea  –diu– es basa en un programa novedós amb molta audència, com és La Resisència de Movistar”.

Cada 48h, a les 22h, engega en directe el Mátame Deluxe des d’un plató virtual través del canal a Twich.tv on també col·laboren Guillem Velasco i Sergi Teixidó. “El programa té diverses seccions, però sobretot, recull el que ha donat de sí la jornada del WarBot Montcada, el joc viral que consisteix a eliminar un participant cada hora”, afegeix Velasco. Omplen el programa amb entrevistes i els comentaris i la interacció visual que ha donat de sí el joc a Twitter. “Tenim una mitjana de 100 connexions al programa en Twitch”, conclou Teixidó.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari