El tancament obligat de floristeries deixa poques opcions per comprar la rosa en persona al municipi

El Centre de Jardineria de Terra Nostra és l’únic que està obert per diferent la tipologia de productes que té a la venda

Aquest 23 d'abril no hi haurà Fira de Sant Jordi, ni les tradicionals parades de venda de llibres i de roses al carrer. A causa del confinament, les floristeries tampoc estaran obertes en una jornada molt especial per a elles, potser de les més destacades de l'any. L'únic establiment que sí es manté actiu és el Centre de Jardineria Terra Nostra, amb dues seus, una a l'N-150 i l'altra a la carretera de la Roca. "Podem obrir perquè venem pinso i menjar per a animals així com productes d'horticultura", explica la propietària, Pilar Bellé. Durant el període de confinament total, només va estar obert el centre de Vallençana, després de Setmana Santa, va reobrir el de Terra Nostra.

"Enguany viurem un Sant Jordi atípic, hi ha poques roses i la distribució és complicada, fet que encarirà el producte", explica Bellé. Si tradicionament les roses es venen a 3,5 euros, demà potser el preu pujarà més de 5. "També tenim a la venda rosers petits per a qui vulgui tenir-les en test", ha afegit la propietària del garden.

Un centenar de floristeries catalanes ofereixen la possibilitat de comprar les roses online i l'altra alternativa per la qual segurament optaran moltes persones és per fer-les manualment. 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari