La ciutadania participa activament al primer Sant Jordi virtual

Les xarxes socials s’han omplert d’imatges, propostes i missatges amb l’etiqueta #MiRaSantJordi

Les cases s'han omplert de paradetes de Sant Jordi
Núria Sanjuán

El primer Sant Jordi virtual que viu Montcada ha estat un èxit de participació. La gent ha utilitzat les xarxes socials per compartir moments especials d’una jornada que ha mantingut el seu esperit: l’amor pels llibres i les icones de la rosa i el drac. Amb l’etiqueta #MiRaSantJordi, proposada per l’Ajuntament, són més de 400 les fotos de balcons i finestres guarnits, manualitats i parades de llibre particulars, que han compartit els montcadencs a través de les xarxes de Facebook, Instagram i Twitter. Aquests continguts han general més de mil comentaris entre el públic. 

A més de les entrevistes a escriptors, Sant Jordi també ha tingut espai per a la literatura feminista, amb lectures compartides i recomanacions de llibres d’aquest àmbit. Per al jovent, hi ha hagut una scape room i dos tallers, un de creació d’un fanzine i l’altre, de rap. Per a la canalla, s’han fet vídeos amb tallers de manualitats i un en directe, de danses medievals. 

Les entitats del municipi també han ofert activitats en línia per celebrar l’efemèride. Tallers de roses, de punts de llibre, lectures de la llegenda de Sant Jordi, còmics, narració de contes, entre d’altres, són les propostes que han compartit les associacions del municipi.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari