L’Ajuntament recorda a les famílies quines són les normes perquè els menors surtin al carrer

Amb l’objectiu d’incidir en que cal evitar els contacte com a font de contagis

Un dia després de l’entrada en funcionament de la normativa que permet als menors de 14 anys sortir al carrer acompanyats i atès que alguns adults no estan tenint en compte les recomanacions realitzades per les autoritats governamentals, l’Ajuntament ha impulsat una campanya per incidir en el compliment de les mesures de seguretat destinades a evitar possibles contagis de la COVID19. 

En un vídeo protagonitzat per nens i nenes del municipi es recorden els punts més importants a respectar durant els passejos: es pot sortir al carrer amb un adult, un cop al dia, durant un màxim d’una hora i a una distància màxima d’un quilòmetre respecte al domicili.

 

Crida institucional

En el mateix video intervé l’alcaldessa, Laura Campos (ECP), fent una crida a la responsabilitat col·lectiva i assenyalant que el confinament continua. “No ens podem permetre fer cap passa enrere i posar en risc l’esforç col·lectiu de tantes i tantes setmanes” ha dit l'edil, tot recordant que l'estat d’alarma continua en vigor. “Si sortim al carrer amb els més petits i petites, fem-ho amb tota la responsabilitat i seguint les recomanacions i instruccions de les autoritats sanitàries”, ha manifestat l'alcaldessa.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari