Segon Ple virtual des de l’inici de la pandèmia

El govern municipal donarà compte de les últimes mesures adoptades en relació a l’actual crisi

El Ple d'abril es farà també de forma virtual, com el de la sessió corresponent al mes de març

Aquest dijous, a les 12h, l'Ajuntament de Montcada i Reixac farà el segon Ple virtual, obligat per l'estat d'alarma a causa de la crisi del COVID-19. Mentre es mantinguin les condicions de confinament destinades a evitar la propagació del virus, les sessions informatives i les comissions de govern també s'estan fent per videoconferència. 

A l'ordre del dia, el govern municipal donarà compte de les últimes mesures adoptades en relació a la crisi generada per la Covid-19. En l'apartat d'Urbanisme, se sotmetrà a aprovació l'expropiació forçosa per mutu acord d'una zona verda situada a la Muntanyeta de la Font Pudenta. I en l'àrea de Presidència, s'aprovarà la cessió d'un ecògraf a l'Institut Català de la Salut destinat al CAP de Montcada i Reixac.

El 21 regidors del consistori participaran al Ple des de casa i la sessió es transmetrà en directe per laveu.cat, el canal Youtube de Montcada Comunicació i montcada.cat, com és habitual amb les sessions plenàries. No es farà, però, l'emissió en directe per Montcada Ràdio tot i que l'audio de cada punt tractat es publicarà posteriorment al web de l'emissora municipal, montcadaradio.com

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari