L’Ajuntament convida la ciutadania a compartir balls a les xarxes per celebrar el Dia Internacional de la Dansa

El festival que s’organitza anualment al municipi per commemorar l’efemèride i que s’havia de fer el 9 de maig ha estat suspès per la pandèmia

M. Carmen Cuervo i la seva filla, Marta Moreno, fent dansa oriental a casa

L’Ajuntament convida la ciutadania a ballar a casa i a publicar a les xarxes socials fotografies i vídeos amb l’etiqueta #MiRadansa per commemorar el Dia Internacional de la Dansa, que oficialment és avui, 29 d’abril. Tradicionalment, aquesta efemèride se celebra a la ciutat amb un gran festival, amb la participació de les escoles i grups de ball del municipi, que estava programat per al 9 de maig, però que ha hagut de ser anul·lat per la pandèmia de la COVID-19.

Som molt conscients de l’esforç constant de les escoles de dansa per oferir-nos el millor espectacle cada any; malauradament enguany ens veiem en l’obligació de suspendre el festival, però animem tothom, ja sigui professionals, amateurs o qualsevol persona que ho vulgui, a que ompli les xarxes socials amb les seves danses’, ha manifestat la regidora de Cultura i Patrimoni, M. Rosa Borràs (ERC). A partir d’avui i fins al 9 de maig es podran penjar les imatges a les xarxes socials.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari