Condis aplica noves mesures per garantir la prevenció de treballadors i clients

Els supermercats de la companyia comproven la termòmetre de tota la gent que entra a comprar a través de làser i instal·la purificadors d’aire

Condis ha distribuït 500 termòmetres d’infrarojos a les seves botigues per tal que tots els treballadors es mesurin ells mateixos la temperatura cada dia en el moment d’entrar a treballar i que s'aplica també als clients. El control de la temperatura corporal és una fórmula que ha demostrat ser eficaç en anteriors pandèmies causades per virus, ja que la febre és un símptoma que permet detectar de manera prematura un possible contagi. Amb l’actual pandèmia del COVID-19, la Xina va començar aplicar aquesta mesura a Wuhan i altres ciutats. Altres països també l’han implementada en espais públics com aeroports, espais fronterers o entrades de grans edificis. Purificadors d'aire Condis instal·la purificadors d’aire per lluitar contra la COVID-19.

Es tracta d’una tecnologia amb una eficàcia del 99% per a la eliminació de vius, bactèries i altres contaminants que ha estat dissenyada a Barcelona. Actualment, s’està utilitzant de forma massiva als hospitals de la Xina, Vietnam, Tailàndia i Corea del Sud. A més, la companyia ha procedit a la desinfecció exhaustiva de la flota de camions tant propis com dels autònoms i operadors per a protegir els seus treballadors i clients.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari