Alguns establiments obren portes

Seguint estrictes mesures de seguretat

Mica en mica el municipi comença a recuperar l'activitat comercial després de set setmanes de confinament, tot i que encara hi ha molts establiments que es mantenen tancats davant les estrictes mesures de seguretat imposades pel govern per frenar possibles contagis de la COVID19 entre la població. Els locals que han obert portes –majoritàriament bars i perruqueries– només atenen la clientela de forma individual, bé a domicili o amb cita prèvia.

Per copsar les impressions del primer dia tornada a la feina del petit comerç pel que fa a serveis considerats no essencials, La Veu ha parlat amb botiguers de diferents barris. En general, hi ha molta incertesa sobre com funcionaran els negocis mentre es mantingui l'estat d'alarma, atès que l'aforament dels locals es redueix ostensiblement, però també coincideixen les ganes de recuperar la normalitat el més aviat possible.

L'Ajuntament, d'altra banda, ha publicat al seu web la normativa sobre la reobertura de locals comercials i d'hostaleria que ha fet el Departament d'Interior de la Generalitat. 

 

 

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari