L’AE Can Cuiàs, pendent de la resolució de la FCF sobre els ascensos i descensos

El sènior A està a la zona baixa del grup 1r de la Primera Divisió Catalana, mentre que el juvenil té clares opcions de pujar de categoria

La secció de futbol sala de l’AE Can Cuiàs està molt pendent aquests dies de la decisió de la Federació Catalana de Futbol (FCF) sobre la clausura de la temporada actual. La FCF va anunciar fa unes setmanes que les lligues no es reprendrien a causa de la pandèmia de la Covid-19, tot i que restava pendent la resolució sobre com quedarien els ascensos i descensos de categoria. 

El club montcadenc té el cor dividit, ja que el primer equip està implicat en el descens al grup 1r de la Primera Divisió Catalana, mentre que el conjunt juvenil es troba ben posicionat per aconseguir l’ascens. El coordinador de la secció, Guillem Fuertes, que també és jugador del sènior A i entrenador del conjunt juvenil, assegura que “potser la decisió més justa seria declarar nul·la la temporada, sense ascensos ni  descensos, una resolució que no agradarà tothom, però comprenem que és tema molt difícil”. Malgrat la incertesa del moment, l’AE Can Cuiàs ha començat a planificar la propera temporada i ja s’ha posat en contacte amb els jugadors dels diferents equips per perfilar els nous blocs.

Etiquetes:

Deixa un comentari