Campanya municipal amb el lema ‘Tornem’, en suport al comerç de proximitat

La Regidoria de Comerç i Turisme vol promoure el consum a les botigues de la localitat

Coincidint amb l'inici dels desconfinament progressiu de la població, la Regidoria de Comerç i Turisme ha posat en marxa una campanya en suport al comerç local amb el lema ‘Tornem' que té com a objectiu promoure entre els consumidors la compra al comerç de proximitat. La iniciativa arrenca avui mateix a les xarxes socials a través de baners promocionals i un vídeo. 

El regidor de Comerç i Turisme, Salvador Serratosa (ERC), ha encoratjat la ciutadania a consumir als establiments del municipi: "Estan patint molt aquesta crisi sanitària que, malauradament, té greus moltes conseqüències econòmiques que s’allargaran durant mesos”. L'edil ha afegit que la campanya també vol posar en valor "la tasca de tots els comerciants que obren els seus establiments en aquests moments tan difícils perquè no ens falti cap producte de primera necessitat”.

D’altra banda, el consistori recull a la pàgina web montcada.cat informació de la normativa sobre la reobertura de locals comercials i d'hostaleria que ha fet el Departament d'Interior de la Generalitat.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari