Renfe incrementa el servei de rodalies en hora punta a partir d’aquest dilluns

Els dies laborables arribarà fins al 90% a les hores punta amb l’objectiu de garantir la distància entre els viatgers

A partir de dilluns 11 de maig, Renfe incrementa els dies laborables l’oferta al servei de rodalies de Barcelona en hora punta fins el 90% i  fins al 87% durant la resta de la jornada. Aquesta mesura s’ha pres de forma coordinada amb el titular del servei i segueix els paràmetres marcats per les autoritats. Tant el cap de setmana com a la resta de línies de Rodalies de Catalunya se segueix prestant l’oferta actual.

Durant aquesta última setmana els serveis de Rodalies han registrat un descens diari de demanda que ha està rondant el -86%. D’aquesta manera es manté com a màxim, un nivell d’ocupació que representi un 50% de la capacitat màxima. Així doncs, es respecta el propòsit de mantenir distàncies entre els viatgers recomanades per les autoritats sanitàries.

Renfe començarà els pròxims dies una campanya informativa adreçada als viatgers per informar-los de les recomanacions en aquest nou escenari. La campanya, amb el lema ‘Estar cada cop més a prop depèn també de tu’, es difondrà a través de mitjans de comunicació i de suports a estacions i trens. L’objectiu és donar a conèixer les recomanacions de les autoritats sanitàries per viatjar en transport públic.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari