Una montcadenca i el seu marit, a milers de quilòmetres per la pandèmia

L’Anna Estruga va arribar al febrer amb la seva filla d’un any i mig des de l’Aràbia Saudí i no sap quan podran tornar-hi

Al 2019 la montcadenca Anna Estruga, el seu marit i la seva filla acabada de nèixer van marxar a viure a l’Aràbia Saudí per qüestions professionals. A finals de febrer d'aquest any, ella i la seva filla van tornar a Montcada  per conèixer el seu nou nebot. En principi havien d’estar aquí tres setmanes però l’esclat de la crisi sanitària de la Covid-19 va impedir el retorn a l’Orient Mitjà de l’Anna i la petita Lana, d’un any i mig. L'Aràbia Saudí continua amb les fronteres aèries tancades.

 “Tots són rumors. No sabem si podrem marxar al setembre o no será fins a finals de desembre”, explica. El més dur, per a ella, és la separació de la família. “Portem a Montcada dos mesos i mig, i el pare s’està perdent la criança de la seva filla”. Només desitja poder viatjar ben aviat per fer realitat l’esperat moment del retrobament familiar. 

“Vivim amb la incertesa de saber quan obriran fronteres i es reprendran els vols poder torna-hi”, lamenta l’Anna, que viu a una hora de La Meca, i per tant, és una zona altament restringida pel trànsit de pelegrins. “L’aeroport va ser el primer a tancar i, segurament, serà l’últim a obrir”, conclou Estruga.

Seccions:
Etiquetes:

Deixa un comentari